OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 11.10.2018.
Vijesti

Poziv za predlaganje članova Savjeta mladih Općine

Velika Pisanica

Općinsko vijeće Općine Velika Pisanica raspisalo je javni poziv za predlaganje kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Velika Pisanica. Savjet mladih savjetodavno je tijelo Općine Velika Pisanica, ima 5 članova te zamjenike članova, a zadaća mu je promicanje i zagovaranje prava, potreba i interesa mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje. U Savjet mladih mogu biti birane osobe s prebivalištem na području Općine, u dobi od 15-29 godina, a biraju se na vrijeme od tri godine. Pravo predlaganja kandidata za članove i zamjenike članova Savjeta mladih imaju udruge mladih i udre koje se bave mladima te drugi registrirani oblici organiziranja mladih sa sjedištem na području općine Velika Pisanica kao i neformalne skupine mladih od najmanje deset mladih. Prijedlog kandidata za članove Savjeta mladih ponosi se na propisanom obrascu najkasnije u roku 15 dana od dana objave Javnog poziva na službenoj stranici Općine Velika Pisanica http://www.velika-pisanica.hr na adresu:
Općina Velika Pisanica
Trg hrvatskih branitelja 3
43 271 Velika Pisanica
„Prijedlog za Savjet mladih“
Dokumentaciju javnog poziva možete preuzeti u nastavku:
Javni_poziv_za_predlaganje_kandidata_za_izbor_članova_Savjeta_mladih_Općine.pdf
Obrazac-za-podnošenje-kandidature.docx
Izjava-o-prihvaćanju-kandidature.docx

Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Velika Pisanica objavljen je na službenoj stranici Općine Velika Pisanica dana 23.10.2017.

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora