OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 19.06.2019.
Vijesti

Održan ženski turnir u malom nogometu

Velika Pisanica

U nedjelju 03.kolovoza 2014. u Velikoj Pisanici na igralištu nogometnog kluba „Bilo“, održao se vrlo zanimljiv sportski događaj u Općini ove godine. Ženski malonogometni turnir Velika Pisanica 2014. privukao je veliki broj gledatelja, a na turniru je nastupilo 7 ekipa iz Županije. Svoje umijeće nogometašice su znalački pokazale, a vjerojatno zbog vrhunskih poteza i zanimljivog turnira mnogi željno iščekuju slijedeći ovakav sportski događaj. Organizator turnira za sve se pobrinuo, tako da su sve ekipe pohvalile doček i organizaciju. Domaća ekipa Žnk „Bilo“ bila je domaća uzdanica, a na kraju turnira obradovale su svoje mnogobrojne navijače osvojenim 2. mjestom. Nakon razigravanja po skupinama u završnicu turnira ušli su Žnk „Bilo“, Žnk „Slavija“ Severin, Žnk „Hajduk“ Hercegovac, te Žnk Garić“ Garešnica, dok su svoj nastup poslije skupina završile Žnk „Bršljanica“,  Žnk „Lavice“ Veliko Trostvo“ i Žnk „Stella“ Bulinac. U polufinalnim utakmica Garić je uvjerljivo svladao Slaviju te se lako probio do finala, dok su domaće uzdanice iz Velike Pisanice nakon boljeg izvođenja „sedmeraca“ pobijedile Hajduk te ušle u finale i mnogobrojnu publiku bacile u euforiju. U utakmici za 3.mjesto Slavija nije pružila jak otpor Hajduku u utakmici za treće mjesto pa su cure iz Hercegovca zasluženo osvojile svoj pehar. Najiščekivanija utakmica dana, finale, odigrana je u kasnim satima pod reflektorima, domaća ekipa imala je brojnu publiku iza sebe, ali nažalost, unatoč sjajnoj igri, naše cure s u nakon regularnih 0-0, izgubile nakon „sedmeraca“ od favoritkinja turnira Žnk „Garić“ Garešnica.
Turnir je u svakom pogledu bio odličan i nadamo se da će se ovakvi tuniri nastaviti svake godine, a posebno treba pohvaliti organizatore koji su sve vrhunski pripremili, nagradili najbolje ekipe i pojedince uz pomoć mnogorbojnih sponzora. Svakako treba spomenuti i trenera domaće ekipe Silvia Radovića zahvaljujući čijem je entuzijazmu i nesebičnom radu osnovana ženska nogometna ekipa u Velikoj Pisanici i organiziran ovaj turnir.

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora