OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 16.07.2019.
Vijesti

Najbolji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva za 2018. godinu - Vladimir Vlajinić

Velika Pisanica

Na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma na otoku Hvaru dodijeljene su i nagrade Hrvatske turističke zajednice Čovjek - ključ uspjeha - djelatnik godine. U kategoriji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva dobio je Vladimir Vlajinić vlasnik Izletišta Na malenom brijeg iz naselja Ribnjačka, Općina Velika Pisanica.  O dojmovima nakon dobivanja nagrade Vlajinić je kazao: Ova nagrada mi znači jako puno i zahvaljujem svima koji su me kandidirali odnosno nas jer ovo je nagrada za cijelo gospodarstvo ne samo za mene osobno nego za cijelu moju obitelj koja je uključena u ovu našu djelatnost. Ova nagrada nam je jedan vjetar u leđa i dodatna motivacija, u nekom smislu malo i obaveza, ali u svakom slučaju jedno zadovoljstvo. Pokušavat ćemo i dalje poboljšavati uslugu jer uvijek ima prostora za poboljšanje. Podizat ćemo kvalitetu,  pokušat ćemo ponuditi još više svojih vlastitih proizvoda i svakako povećati smještajne kapacitete kao jedan dodatni sadržaj koji bi mogli ponuditi na gospodarstvu – kazao je Vlajinić. Vladimir Vlajinić iznimno je aktivan i u našoj lokalnoj zajednici,  predsjednik je konjičke udruge, certificirani je turistički vodič za Bjelovarsko-bilogorsku županiju, uspješan natjecatelj u daljinskom jahanju, jedan je od osnivača i i idejnih začetnika Pisaničke eko-etno staze i ostalo.
Čestitamo!!

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora