OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Vijesti

Javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja zemljištem

prodaja zemljista

Temeljem članka 29. stav. 6. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN broj 20/18) i članka 48. Statuta Općine Velika Pisanica (Službeni glasnik Općine Velika Pisanica, broj 5/18) Općinski načelnik Općine Velika Pisanica daje sljedeću

OBAVIJEST
o početku javnog uvida u prijedlog
Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države (u daljnjem tekstu: Prijedlog programa) upućuje se na javni uvid radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.

Javni uvid u Prijedlog Programa trajat će 15 dana, a provest će se u periodu od 1. lipnja 2018. godine do 15. lipnja 2018. godine, u prostorijama Općine Velika Pisanica, Trg hrvatskih branitelja 3, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, a isti će biti objavljen na mrežnim stranicama Općine Velika Pisanica, https://velika-pisanica.hr/, pod rubrikom oglasna ploča.

Svi zainteresirani građani i pravni subjekti za vrijeme trajanja javnog uvida mogu svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge na Prijedlog Programa dostaviti:

- redovnom poštom na adresu Općina Velika Pisanica, Trg hrvatskih branitelja 3, 43271 Velika Pisanica s naznakom „Primjedbe na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države“ koja mora biti dostavljena na navedenu adresu najkasnije do 15. lipnja do 15:00 sati bez obzira na način dostave.

- mogu upisati u Knjigu primjedbi koja se nalazi uz Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države a koji je izložen u prostorijama Općine Velika Pisanica, radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

Sva mišljenja, primjedbe i prijedlozi moraju biti čitko napisani, potpisani imenom i prezimenom, s adresom podnositelja i u navedenom roku dostavljeni Općini Velika Pisanica, u protivnom se neće uzeti u razmatranje, niti će biti sastavni dio Izvješća o javnom uvidu.

Po završetku javnog uvida izradit će se Izvješće o javnom uvidu u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države te će biti objavljen na službenim stranicama Općine Velika Pisanica.
Sukladno članku 29. stav. 7. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN broj 20/18) sva mišljenja, primjedbe i prijedlozi dostavit će se na odlučivanje Općinskom vijeću Općine Velika Pisanica.

Ova obavijest objavit će se na službenim stranicama Općine Velika Pisanica https://velika-pisanica.hr/, i na oglasnoj ploči Općine Velika Pisanica.
Općinski načelnik:
Fredi Pali

Obavijest_o_javnom_uvidu.pdf
Obrazac_Programa_VELIKA_PISANICA.pdf
Popis_čestica_Opcina_Velika_Pisanica.pdf


1. Državno poljoprivredno zemljište
2. Dosadašnje raspolaganje
3. Zemljište predviđeno za prodaju
4. Zemljište predviđeno za zakup

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK