OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 13.09.2019.
Vijesti

Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih

Općinsko vijeće Općine Velika Pisanica donijelo je Odluku o raspisivanju javnog poziva za predlaganje kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Velika Pisanica. Savjet mladih savjetodavno je tijelo Općine Velika Pisanica, ima 5 članova te zamjenike članova, a zadaća mu je promicanje i zagovaranje prava, potreba i interesa mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje. U Savjet mladih mogu biti birane osobe s prebivalištem na području Općine, u dobi od 15-29 godina, a biraju se na vrijeme od tri godine. Pravo predlaganja kandidata za članove i zamjenike članova Savjeta mladih imaju udruge mladih koje se bave mladima te drugi registrirani oblici organiziranja mladih sa sjedištem na području općine Velika Pisanica kao i neformalne skupine mladih od najmanje deset mladih. Prijedlog kandidata za članove Savjeta mladih ponosi se na propisanom obrascu najkasnije u roku 15 dana od dana objave Javnog poziva na službenoj stranici Općine Velika Pisanica http://www.velika-pisanica.hr na adresu:
Općina Velika Pisanica
Trg hrvatskih branitelja 3
43 271 Velika Pisanica
„Prijedlog za Savjet mladih“
Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Velika Pisanica objavljen je na službenoj stranici Općine Velika Pisanica te na oglasnoj ploči dana 19.8.2019.
Dokumentacija:
Obavijest_o_raspisivanju_javnog_poziva_za_Savjet_mladih.docx
Odluka_o_raspisivanju_javnog_poziva_-_Savijet_mladih.pdf
Izjava-o-prihvaćanju-kandidature_082019.docx
Obrazac-za-podnošenje-kandidature-za-članove-Savjeta-mladih-Općine_Velika_Pisanica_082019.docx

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora