OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Vijesti

Javni poziv za izbor suvenira Turističke zajednice Bilogora - Bjelovar

suvenir osnovne škole

JAVNI POZIV Za izbor suvenira koji će se prodavati u Turističkom informativnom centru Turističke zajednice Bilogora - Bjelovar u svrhu promidžbe grada Bjelovara i općina Rovišće, Kapela, Zrinski Topolovac, Veliko Trojstvo, Šandrovac, Velika Pisanica, Veliki Grđevac i Nova Rača.
1.UVODNE NAPOMENE
Predmet Javnog poziva je izbor suvenira koji će se prodavati u Turističkom informativnom centru TZ Bilogora - Bjelovar čijom provedbom se doprinosi promidžbi grada Bjelovara i pripadajućih općina TZ Bilogora - Bjelovar.
2.KORISNICI
Poziv se odnosi na pravne i fizičke osobe (trgovačka društva, obrte, zadruge, udruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva-OPG), a koje se bave izradom/proizvodnjom suvenira.
3.KRITERIJI
Odabir suvenira obavljat će se prema sljedećim kriterijima:
•Suvenir treba imati značajke prepoznatljivosti lokalne sredine, biti odraz tradicije i/ili kulturne, povijesne i/ili materijalne baštine grada Bjelovara ili općina
•Doprinosi promidžbi turizma grada Bjelovara ili općina
•Suvenir treba biti prezentiran u adekvatnom pakiranju.
4.POTREBNA DOKUMENTACIJA
•Popunjen obrazac
•Dokaz o pravnom statusu ponuditelja
5.IZBOR SUVENIRA
Povjerenstvo će utvrditi koji suveniri ispunjavaju uvjete iz ovog Poziva te će nakon odabira pozvati korisnike na potpisivanje ugovora o komisionoj prodaji. Turistička zajednica Bilogora – Bjelovar zadržava pravo da proizvođačima suvenira ne mora davati dodatna pojašnjenja i ima pravo odbijanja pristiglih zahtjeva bez obrazloženja.
Neće se razmatrati zahtjevi s nepotpunim podacima i nepotpunom dokumentacijom, te oni koji se ne dostave u roku.
6.PODNOŠENJE PRIJAVA
Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se TZ Bilogora - Bjelovar, a najkasnije do 01.08.2016. godine bez obzira na način dostave, na adresu: TZ Bilogora – Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 2, 43 000 Bjelovar -za „Izbor suvenira“ – NE OTVARATI
7. INFORMACIJE
Obrazac Prijave za izbor suvenira – i tekst ovog Javnog poziva nalaze se na službenoj web stranici TZ Bilogora - Bjelovar: http://www.turizam-bilogorabjelovar.com.hr. Obrazac Prijave može se dobiti i u TZ Bilogora - Bjelovar. Dodatne informacije možete zatražiti na telefon: 043/243-944, e-mail: .
Natječaj i obrazac dostupni su na slijedećem linku:
http://turizam-bilogorabjelovar.com.hr/index.php/natjecaji/javni-poziv-za-izbor-suvenira

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK