OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 17.06.2019.
Vijesti

Sretan Uskrs

Velika Pisanica

Posjet Općini Vitina

Velika Pisanica

Delegacija Općine Velika Pisanica na čelu sa općinskim načelnikom Pali Fredijem posjetila je Općinu Vitina u Republici Kosovo. Delagaciju su, uz općinskog načelnika činili predsjednik vijeća albanske nacionalne manjine BBŽ Martin Gojani, predsjednik Udruge zajednice Albanaca BBŽ Skender Zogaj te pročelnica Općine Velika Pisanica Zlata Berkeš. Tom su prilikom općinski načelnik Općine…

Zapošljavanje u sklopu Eu projekta Za žene Bjelovarsko - bilogorske županije

Velika Pisanica

Poziv na intervju po vodom Oglasa za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u projektu ” Za Bjelovarsko-bilogorske županije”:
Poziv možete preuzetni klikom na sliedeći link:
Intervju_povodom_oglasa_Eu_projekt_Za_žene_Bjelovarsko-bilogorske_županije.pdf

U OŠ održana vježba evakuacije i spašavanja “Vatreni obruč”

Velika Pisanica

U OŠ Velika Pisanica, 15. travnja 2019. godine održana je vježba evakuacije i spašavanja pod nazivom ‘‘Vatreni obruč’‘. U vježbi su sudjelovati učenici razredne nastave matične škole, učenici predmetne nastave matične škole, učitelji razredne i predmetne nastave, administrativno tehničko osoblje, ravnatelj i stručni suradnici, Općina Velika Pisanica, DVD Velika…

Zbirna lista kandidata za izbor članova vijeća nacionalnih manjina u općini Velikoj Pisanici

Velika Pisanica

Lista je objavljena na datum 16.04.2019. u 9:00 sati.

Pravovaljane liste kandidata i zbirne liste možete preuzeti na sljedećem linku:
v-pisanica-zbirno-svi.pdf

Velika Pisanica u Velikoj Pisanici

Velika Pisanica

Za nadolazeće uskršnje blagdane u središtu najdužeg sela u Hrvatskoj na radost mještana i prolaznika postavljena je nova Uskršnja pisanica. Ovo veliko uskršnje jaje – „Pisanica od srca“, simbol prijateljstva, ljubavi i radosti Uskrsa dar je Općine Velika Pisanica svim mještanima općine i svim ljudima dobre volje koji će je posjetiti. Pisanicu su u maniri naive i motivima tri pisaničke…

Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina u 2019. godini

Velika Pisanica

Objava biračima o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i Obavijest biračima o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Kao dan izbora određen je 05. svibanj 2019. godine.
Na predloženom linku nalazi se Objava i Obavijest.

U središnjem parku postavljena pametna klupa

Velika Pisanica

U središnjem parku u Velikoj Pisanici postavljena je pametna klupa tvrtke Qben iz Zlatara. QBenSilver je pametna klupa koja omogućava bežično i USB punjenje mobitela, tableta, laptopa i ostalih elektroničkih uređaja. Također nudi i pristup internetu u 3G/4G mreži, kao i nadogradnju softvera i daljinsko upravljanje. Konstrukcija klupe izrađena je od čelika i kaljenog stakla čija čvrstoća…

Predstavljanje na 22. proljetnom međunarodnom sajmu

Velika Pisanica

Pod okriljem Lokalne akcijske grupe Sjeverna Bilogora Općina Velika Pisanica predstavila se na 22.  proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu koji se održao od 29. do 31. ožujka 2019. godine. Predstavnici općine Velika Pisanica, OPG Terezija Nakani, Vijeće srpske nacionalne manjine, OPG Lebinac i OPG Dent izložili su svoje prerađevine od voća i povrća i druge prehrambene…

Natječaj za zapošljavanje - Javni radovi

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica u suradnji sa Hrvatskih zavodom za zapošljavanje raspisala je natječaj za dvoje djelatnika u javnim radovima u sklopu programa „Revitalizacija javnih površina na području Općine Velika Pisanica“.
Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju uvjete Zavoda za zapošljavanje da se prijave na navedeni natječaj.
Detalji natječaja u priloženom…

Stranica 3 od 130 |  <  1 2 3 4 5 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora