OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 15.04.2024.
Zadnje vijesti

Održani općinski susreti vatrogasne mladeži

Velika Pisanica

Prošlu nedjelju, 25. kolovoza 2019. u Ribnjačkoj održani su već tradicionalni općinski susreti vatrogasne mladeži i djece na kojima je nastupilo 40-tak malih vatrogasaca od 6-16 godina u 7 zanimljivih disciplina kao što su: vožnja kotača između čunjeva, slijepa staza, alka u tačkama, slaganje kule, košarka sa krpama, vijci i matice, novčić u čaši.
Zbirno u svim kategorijama najvještiji su bili domaćini, ekipa DVD-a Ribnjačka, dok su drugo mjesto osvojili DVD Velika Pisanica…

Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih

Općinsko vijeće Općine Velika Pisanica donijelo je Odluku o raspisivanju javnog poziva za predlaganje kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Velika Pisanica. Savjet mladih savjetodavno je tijelo Općine Velika Pisanica, ima 5 članova te zamjenike članova, a zadaća mu je promicanje i zagovaranje prava, potreba i interesa mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje…

Poziv za susret vatrogasne mladeži

Velika Pisanica

U nedjelju 25.8. 2019. godine od 11-13 sati u Ribnjačkoj kraj društvenog doma, pod pokroviteljstvom VZO-a Velika Pisanica, održat će se susreti vatrogasne djece i mladeži Općine Velika Pisanica na kojima će se natjecati 30-tak malih vatrogasaca u 7 zanimljivih disciplina. Pozivamo Vas da prisustvujete događaju.

Poziv na besplatne edukacije

Velika Pisanica

U borbi protiv nezaposlenosti na području naše županije veliku ulogu ima i Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije koja je predstavila NOVI PROJEKT pod nazivom Korak bliže zaposlenju. Program je namijenjen prvenstveno nezaposlenim pripadnicima ranjivih skupina, a vrijedan je 2.029.826,95, od čega je od strane Europske unije sufinancirano 1.981.239,17 kuna bespovratnih sredstava. Ovo je već treći dio projekta osposobljavanja lokalnog partnerstva za zapošljavanje…

Prijava šteta od elementarne nepogode

prodaja zemljista

Obavještavamo poljoprivrednike Općine Velika Pisanica da mogu prijaviti štetu od prirodne nepogode - tuče koja se dogodila 27.7.2019. Stradale su kulture koje su u fazi zrelosti i ubiranja plodova kao što su povrtne kulture, voće, duhan, kukuruz šećerac. Prijaviti se može od 6.8. - 16.8. 2019. u Općini Velika Pisanica. Naime, 27. srpnja ove godine područje općine Velika Pisanica zahvatila je vremenska nepogoda praćena tučom i olujnim vjetrom te nanijela velike materijalne štete…

Stranica 1 od 1 |
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK