OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 26.06.2017.
Zadnje vijesti

Otvorena zgrada Centra udruga

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica u proteklih nekoliko godina intenzivno radi na projektu pod nazivom „Stvaranje pretpostavki za razvoj civilnog društva na ruralnom području“. Cilj projekta je omogućiti dinamičniji razvoj civilnog, a samim time i društvenog života naše ruralne zajednice kroz osiguranje prostornih kapaciteta za smještaj udruga na jednom mjestu. Naime, zgradu u vlasništvu Općine…

Završena energetska obnova zgrade Doma zdravlja

Velika Pisanica

Završena je energetska obnova zgrade Doma zdravlja, obnovom je zamjenjena vanjska stolarija, postavljana energetski efikasna vanjska ovojnica te je u potpunosti zamjenjeno krovište zgrade.  Ukupna vrijednost investicije iznosi 298 000 kn, a osim sredstvima iz općinskog proračuna financira se i sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Eu i to u iznosu od 100 000 kn, a u sklopu…

Obilježen Dan općine i Dan Župne

Velika Pisanica

Program obilježavanja 24. Dana Općine Velika Pisanica i 108. Župe Presvetog srca Isusova započeo je Svetom misom u prepunoj Crkvi Presvetog Srca Isusova. Svečanost se nastavila polaganjem vijenaca na spomen obilježju hrvatskim braniteljima. Nakon polaganja vijenaca uzvanici su se uputili do Centra udruga te novoobnovljenog Doma zdravlja.
Centar udruga i Dom zdravlja svečano su otvorili…

Završna predstava - Pisanički mališani

Velika Pisanica

Dana 10. lipnja (subota) 2017. godine u domu Velika Pisanica u 20 sati održan je nastup „Pisaničkih mališana“. Uz pomoć tete Ane, mališani su oduševili roditelje i sve prisutne svojim recitacijama, plesom i pjevanjem. Načelnik im je uručio prigodne poklone uz pokoju šalu, a na kraju programa mališani su se počastili grickalicama i sokovima. Projekt Dječje igraonice uspješno već…

Stranica 1 od 273 |  1 2 3 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora