OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 13.09.2019.
Zadnje vijesti

Pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede za II smotru sportskih konja i sajam konjičke opreme

sajam konja

Konjička udruga Konji gizdavi iz Velike Pisanice dobila je pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u iznosu od 30 tisuća kuna za održavanje II Smotre sportskih konja i sajma konjičke opreme 11. i 12. listopada na prostoru sportsko rekreacijskog centra Kukavica u Velikoj Pisanici. Udruga je nositelj organizacije sajma, a partneri će i ove godine biti Bjelovarsko…

Fond za zaštitu okoliša - natječaji

fond za zaštitu okoliša

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je nekoliko natječaja iz svog djelokruga ukupne vrijednosti približno 13 milijuna kuna. Natječaji se odnose na:
- FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA U PODRUČJU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I KORIŠTENJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE
- KUPNJU KANTI, KONTEJNERA, ZELENIH OTOKA I PRESS KONTEJNERA (ROLO KONTEJNERA)
- SANACIJU…

Natječaji Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

eko zimnica

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja raspisalo je nekoliko natječaja za obiteljska poljoprivredna gospodastva i udruge iz djelokruga ministarstva. Raspisani natječaji odnose se na Mjere: 2, 4,  6, 8 i 9 iz programa ruralnog razvoja. Ovisno o natječaju krajnji rokovi za aplikaciju projekata su u kolovozu odnosno u rujnu. Svi tekstovi natječaja, obrasci i potrebna dokumentacija…

Bespovratna sredstva Svjetske banke za poduzeće Toming d.o.o. iz Velike Pisanice

velika pisanica

Poduzeće Toming d.o.o. je jedno od 4 poduzeća iz Bjelovarsko - bilogorske županije kojem je dana mogućnost ostvarivanja darovnice putem podkomponente gospodarsko oživljavanje. Projekt socijalno gospodarskog oporavka ( PSGO ), na područjima od posebne državne skrbi. U sklopu velikopisaničke poduzetničke zone, Ivan Ratajec direktor poduzeća, planira izgraditi proizvodni pogon veličine 900…

Stranica 314 od 330 | « Prvi  <  312 313 314 315 316 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora