OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.05.2019.
Zadnje vijesti

Fond za zaštitu okoliša - natječaji

fond za zaštitu okoliša

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je nekoliko natječaja iz svog djelokruga ukupne vrijednosti približno 13 milijuna kuna. Natječaji se odnose na:
- FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA U PODRUČJU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I KORIŠTENJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE
- KUPNJU KANTI, KONTEJNERA, ZELENIH OTOKA I PRESS KONTEJNERA (ROLO KONTEJNERA)
- SANACIJU…

Natječaji Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

eko zimnica

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja raspisalo je nekoliko natječaja za obiteljska poljoprivredna gospodastva i udruge iz djelokruga ministarstva. Raspisani natječaji odnose se na Mjere: 2, 4,  6, 8 i 9 iz programa ruralnog razvoja. Ovisno o natječaju krajnji rokovi za aplikaciju projekata su u kolovozu odnosno u rujnu. Svi tekstovi natječaja, obrasci i potrebna dokumentacija…

Bespovratna sredstva Svjetske banke za poduzeće Toming d.o.o. iz Velike Pisanice

velika pisanica

Poduzeće Toming d.o.o. je jedno od 4 poduzeća iz Bjelovarsko - bilogorske županije kojem je dana mogućnost ostvarivanja darovnice putem podkomponente gospodarsko oživljavanje. Projekt socijalno gospodarskog oporavka ( PSGO ), na područjima od posebne državne skrbi. U sklopu velikopisaničke poduzetničke zone, Ivan Ratajec direktor poduzeća, planira izgraditi proizvodni pogon veličine 900…

Proširenje kapaciteta Poljoprivredne zadruge

poljoprivredna zadruga

Poljoprivredna zadruga Velika Pisanica izgradila je novi prostor za skladištenje repromaterijala i strojeva. Obnovljene su i poslovne prostorije, u što je uloženo oko 700 tisuća kuna. Prema zakonu umjetno gnojivo mora biti uskladišteno u natkrivenim prostorijama tako da je izgradnja novog prostora bila nužna. Odlučili su se obnoviti i ostale prostorije kao i vanjski izgled zgrade. Važno…

Stranica 307 od 323 | « Prvi  <  305 306 307 308 309 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora